Wie ben ik? Ik ben Piet Boere, geboren in ’63 en op 11 Juli 2011 mijn autopoets bedrijf gestart. Na ruim 30 jaar in de I.C.T gewerkt te hebben, in veel functies zowel (technische) binnen- buitendienst. Werkloos geworden na (aanleiding van) de beurscrash van 1 okt 2008. Het werd tijd voor iets anders. Iets wat ik ook altijd graag deed in mijn vrije tijd. N.l. autopoetsen. Binding met Automotive had ik al wat zich uitte in de oprichting van een autovereniging. Voorzitter en penningmeester van geweest. Waar ik website, forum onderhield en club magazine maakte. Vanuit dat oogpunt mijn ondernemingsplan geschreven, om laten scholen door een FOCWA erkend poets opleiding te volgen. Vanuit hobby en passie voor het schoonmaken en poetsen van auto’s.

Tijdens de opleiding leer je vakkennis, chemiekennis en productkennis. Met deze basis begonnen met het bedienen van klanten in de private en publieke sfeer. Bewust gekozen voor de particulieren markt. Ik bezit een aantal websites die een beeld geven wat ik mijn klanten te bieden heb als detailer. In dienst en product. Vanuit mijn vaste locatie bedien ik mijn (toekomstige) klanten met verstand van zaken in werk en woord. Door middel van klantvriendelijke en service gerichte gedachtegoed. Wie ben ik? Een gepassioneerde detailer (in de volksmond autopoetser) die voor je klaar staat.