Detailing

Detailing, deze vorm van werkzaamheden is auto reiniging voor interieur en exterieur. Bovendien gebeurt het in een veel uitgebreidere en intensere vorm. Vaak neemt deze manier van autopoetsen een aantal dagen in beslag. Omdat dit gecombineerd wordt met het aanbrengen van hoogwaardige coatings, zoals keramische coating.  Zaken die aangepakt worden die bij een standaard poetsbeurt niet gebeuren. Door de lak schoon te maken van vliegroest, boomhars, industriële vervuiling d.m.v. lakdieptereiniging.

Het wegwerken en polijsten van de lak is een pré. Vooraf wordt de auto grondig schoongemaakt. Na deze fase wordt de lak goed gepolijst zonder dat er poetsbanen, hologrammen en swirls achterblijven. Ook wel lakherstel genoemd. Glans zit niet alleen in een potje, want het belangrijkste bij detailing van jouw auto is dat de basis zeer goed moet zijn. Rekeninghoudend met een werkruimte  in microns van de lak.

Met de hoogst mogelijke zorg wordt de auto gepoetst met professionele reinigings en beschermende producten. Complete detailing met toepassing van lakbescherming, lakpantsers, coatings of lakverzegeling. Bovendien kan dit zoals eerder genoemd meerdere dagen in beslag nemen.

Niet alleen hoogwaardige coating voor lak maar ook voor velgen, ramen, kunststof, remklauwen, uitlaattipjes en bekleding. Behoort allemaal tot de mogelijkheden. Om te beginnen kan ik ook adviseren in gebruik van de juiste schoonmaak en onderhoud materialen. Of zelfs behandelingen van het lederen interieur erin meenemen. Waarmee je zelf je auto zo krasvrij mogelijk kan onderhouden tussen de grote detail beurten door. Deze materialen zijn via mijn webshop Xeon Automotive te bestellen. De product range is perfect afgestemd voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn.

Tenslotte, ik zal demonstreren hoe ze te gebruiken. Dit in combinatie met verschillende type Lak beschermings middelen. Zoekende naar een oplossing voor deze vorm van carcleaning? Ik zal je informeren naar de mogelijkheden. Daarnaast staat de koffie klaar.

Kwaliteit is een keuze!