Detailing is op professionele wijze het cosmetisch reinigen en verzorgen van je geliefde bolide. Dit bestaat vooral uit de complete reiniging, verzorging en bescherming van het gehele voertuig. Interieur, exterieur en dan beschermen met hoogwaardige producten zoals bv keramische coating. Je Oldtimer, youngtimer, of jong gebruikte/ nieuwe auto's terugbrengen naar fabrieksnieuw, zover materialen het (nog)toelaten.

Het cosmetisch onderhoud van je bolide of te wel in de volksmond autopoetsen genoemd. Bovendien gebeurt detailing in een veel uitgebreidere en intensere vorm als CAR-cleaning. Een Automorfose waar je vrolijk van wordt. Vaak neemt deze manier van autopoetsen een aantal dagen in beslag. Het wegwerken van krassen door middel van polijsten van de lak is een pré. Ook wel lakherstel genoemd. Vooraf wordt de auto grondig schoongemaakt. Na deze fase wordt de lak goed gepolijst zonder dat er poetsbanen, hologrammen en swirls achterblijven. Ook wel lakherstel genoemd. Glans zit niet alleen in een potje, want het belangrijkste bij detailing van jouw auto is dat de basis zeer goed moet zijn. Rekening houdend met een werkruimte in microns van de lak.

In een schone nette detailstudio wordt met grootste zorg, je auto behandeld niet alleen met producten maar ook met passie en vakmanschap die resultaat neerzetten. De kracht in deze is tevens een onderhoudsplan die jouw auto op langer termijn een meerwaarde biedt. Zeker ook als een taxatie onderdeel is van dat plan. Toegejuicht door mij in je meer jaren plan.

In samenspraak wordt er een plan van aanpak gemaakt met de gekozen lakbescherming en de detailing werkzaamheden uitgevoerd. De meest gekozen beschermlaag voor een detailbeurt van de auto is keramische coating. Je houdt van was gemak, glansbehoud en een parelende lak op langer termijn dan is keramische coating de meest logische keuze. Met zelfs 5+ jaar duurzaamheid. Een aanrader.

Wordt er gekozen voor een detailbeurt i.c.m. wax i.p.v. keramische coating? Dan zijn er producten beschikbaar ter ondersteuning van de gekozen beschermlaag.