Google Reviews

Google Reviews van klanten door de jaren heen. Eerlijke reviews gebaseerd op eigen mening. Reviews die er toe doen.

Reviews over poetswerk, lederherstel, opleidingen, en producten. Het complete cosmetische onderhoud, ondersteund met artikelen.

Nunc Aut Nunquam
Nunc Aut Nunquam
24/02/2022
Stuur opnieuw laten behandelen en stoelen weer fris en mooi, erg blij mee en een hele goede professionele ervaring over gehouden door dit bedrijf. Auto is weer van binnen in topstaat! Nogmaals dank Piet! Hartelijke groet, Zeno
Mary Moenen
Mary Moenen
14/02/2022
Heb de cabriokap van mijn Z4 laten reinigen. De kap was echt vuil en vol met alg. De kleur was vervaagd. Laten reinigen en lijkt als nieuw !! De zwarte kleur is weer helemaal terug. Werd goed geholpen. Ben er echt heel blij mee.
Familie Siedenburg
Familie Siedenburg
02/11/2021
In 2018 heb ik hier het gebarsten stoel-leder van mijn Mercedes SL (uit 2005) laten repareren. Het contact was buitengewoon prettig en de werkzaamheden zijn mooi uitgevoerd. Nu, ruim 3 jaar later, ziet de reparatie er nog steeds goed uit, na vele duizenden kilometers en honderden keren in-en-uit stappen. Ik ben dus erg tevreden over het resultaat en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
marco veneman
marco veneman
03/10/2021
Haal ik al mijn poetsspullen. Bijna dag en nacht bereikbaar . Stelt ook voor jou specifieke middelen samen
charl geldof
charl geldof
24/04/2021
Zeer tevreden over het eind resultaat Instapschade een een leren stoel Piet gaat zeer deskundig te werk en geeft gratis advies
Hens Bouter
Hens Bouter
26/01/2021
Vorig jaar een Audi A4 cabrio uit 2007 gekocht. Piet Boere - eigenaar Pica Carcleaning & Detailing - heeft na professionele reiniging en voorbereiding keramische coating toegepast. Ik kreeg een nieuwe auto terug! Perfect! Zo kan ik nog jaren genieten van mijn cabrio.
Roy Aschman
Roy Aschman
16/08/2020
mijn porsche 911 cabrio was na 5 jaar toe aan een opfrisbeurt van het lederen interieur. De auto deze week hier gebracht en de volgende dag weer opgehaald. Het leder lijkt weer fabrieksnieuw stoelen,panelen en dashboard zien er super uit. Top werk geleverd. zeker een aanrader!
Bart Lommers
Bart Lommers
15/07/2020
Ik heb mijn auto vaak laten schoonmaken, maar het is nog nooit zo goed schoon gemaakt als bij PICA. Zelfs na werktijd maakte hij een plekje vrij voor me! Hartstikke bedankt.