Na een aantal jaren IGL Flagship center (1ste in Nederland) en dealer geweest te zijn, weer terug op een oud vertrouwd honk. Reden? Importeur schap van IGL in Nederland is gewijzigd, wat voor mij, naast de fantastische eco vriendelijke productlijn. Een gegronde reden was om terug te gaan als IGL Dealer. Zowel in dienst als producten. Coatings die ik wederom weer zal gebruiken voor detailing werkzaamheden. Producten die ik van harte aanbeveel voor je cosmetische onderhoud van je auto, motor.

Keramische coatings, ook wel bekend als glascoatings, nano coatings, silica coatings en hydrofobe coatings. Worden gedefinieerd als een semipermanente, niet-metallische, anorganische beschermende coating die wordt aangebracht op verschillende soorten oppervlakken. Keramische coatings worden gebruikt in verschillende industrieën. Zoals de auto-industrie, de scheepvaart en de architectuur. Voornamelijk vanwege de eenvoudig reinigende eigenschappen en de bescherming tegen verwering. Op zeer eco vriendelijke wijze zijn de consument producten samengesteld met zoveel mogelijke grondstoffen die duurzaam zijn. En zeer geringe belasting hebben op woon en leefomgeving. Kortom, ik vind de producten gewoon echt goed.

De basisformulering van elke keramische coating omvat:

1.) hars (polymeer materiaal dat de ruggengraat van de coating vormt)
2.) oplosmiddel(en)
3.) additieven

Kenmerkend voor (toekomstige) klanten is dat IGL een zeer goed dekkend netwerk heeft van Flagship centers en dealers van de productlijn. Zowel wereldwijd als in Nederland. Glad to be back!