De wereld van cosmetisch auto onderhoud

Pica Carcleaning & Detailing

Ten eerste, hoe kan ik helpen.

Ten tweede leuk dat je dit gedeelte van de website / Pica Carcleaning & Detailing bezoekt, je zal op zoek zijn naar een oplossing voor jouw uitdaging. Of het nu een splinternieuwe auto, jong gebruikte, youngtimer of zelfs een oldtimer betreft.

Het cosmetisch onderhoud van je bolide of te wel in de volksmond auto poetsen genoemd.

Je vraagt je af, ga je dit zelf doen? Of win je daar en tegen informatie in om het poetsen met een gerust hart uit te kunnen besteden. Je geliefde auto beschermen met hoogwaardige lak beschermings middelen zoals sealants, waxen en / of coatings.

Indien je probleem nu met lak schade, vervuild interieur, kapot lelijk leer te maken heeft of die vervelende deukjes in je auto. Wellicht een bron van ergernis met al die krassen, krasjes in de lak of krassen in de autoramen die je tegenkomt tijdens het autowassen. Kortom, hij glimt niet meer zoals je gewend bent. Tevens merk ik dat er meer behoefte is, aan grootschaligere projecten met completer cosmetisch onderhoud. Een traject waarin ik kan ondersteunen in verschillende wegen. Zoals, veel zaken kan ik zelf uitvoeren of uitbesteden aan derden. Voorbeeld: interieur en exterieur te gelijk aan pakken, met (compleet) leder herstel, exterieur met restylen, velgherstel, spuitwerk en hoogwaardige polijstwerk. Met andere woorden mag ik je enthousiast maken.

Ik ontzorg je de schoonmaak en het cosmetisch onderhoud van je auto. Mijn klanten maken gebruik van een basis poetsbeurt tot uitgebreide professionele detailing. Sinds 2011 voor de kritische auto bezitter / bezitster. Pica Carcleaning & Detailing verkoopt geen prijzen, maar op maat gemaakte diensten.

Samenvattend

In een schone nette detailstudio wordt met grootste zorg, je auto behandeld niet alleen met producten maar ook met passie, en vakmanschap die resultaat neerzetten. De auto weer netjes tot als nieuw! De kracht in deze is tevens een onderhoudsplan die jouw auto op langer termijn een meerwaarde biedt. Ondersteund met aftercare pakket. Of het nu een basis poetsbeurt betreft of tot de meest uitgebreide detailing. Bovendien wel zo prettig en vertrouwd. Tenslotte elk voertuig is weer anders in staat van cosmetisch onderhoud, met die reden vind je op mijn website geen (pakket)prijzen. Ten tweede blijft het maatwerk. Indicatie van recentelijk werk / projecten vind je op mijn photo / portfolio website.  Concluderend kom langs voor een vrijblijvend gesprek.