Keramische Coating

Om te beginnen duurzame kwaliteit vraagt om topproducten in de markt! Keramische coating is de top! Met dit type coating wordt een semipermanente lakbeschermlaag aangebracht. De lak optimaal beschermen tegen weersinvloeden en veroudering.  Daarentegen wordt er niet meer gesproken over ‘microns’, maar over het opwaarderen van de hardheid van de lak. Dit kan oplopen tot 10H op de relatieve Schaal van Mohs. Daardoor leidt dat tot een mooie prestatie van de coating door de jaren heen.

Waarom?

Keramische Coating is een kwalitatieve hoge transparante beschermlaag voor lak, velgen, kunststof, bekleding en ramen. Het beschermt enerzijds tegen graffiti, vervuiling en kleine krassen en geeft anderzijds hoogglans voor langere tijd en wasgemak. Keramische Coating vormt een semipermanente beschermlaag met de lak. Door middel van een chemisch proces tussen de lak en de coating bij kamertemperatuur en luchtvochtigheid. De beschermlaag blijft zitten op het oppervlak, zelfs na vele wasbeurten en extreme omstandigheden. Beschermlaag zoals keramische coating zorgt voor langer mooi blijven van de blanke lak, omdat het processen vertraagt die invloed hebben op de blanke lak. Ook geschikt voor (motor)fietsen.

Keramische Coating geeft een uiterst duurzame bescherming aan de lak van uw wagen. De lak van uw wagen wordt optimaal beschermd tegen weersinvloeden en andere externe invloeden zoals carwashzepen, zure regen, insectenresten, remstof, sneeuw, ijzel, strooizout, UV stralen, boomsappen, industriële vervuiling, etc.

Ten eerste moet je je autolak na de coating met zorg onderhouden, maar ééns aangebracht behoeft de keramische coating géén ‘cure’ behandeling of na-coating.
De coating hardt uit, en daaruit volgt optimaal plezier van je investering.  Onderhoud op de juiste wijze is daarentegen natuurlijk wel vereist.

De voordelen!

Ten tweede;

  • Keramische coating is zorgvuldig samengesteld uit de beste ingrediënten om de beste eigenschappen te bereiken.
  • Met keramische coating geef je je autolak ultieme Hydro fobische eigenschappen zodat water en vuil geen hechting vinden.
  • Dé kracht van keramische coating is een ongekende glans voor lakwerk.
  • Als applicatie center van IGL Coatings & Xeon kan je exclusief terecht voor de ultieme lak-coating. In duurzaamheid variërend van 1 tot 5 jaar bij handwas. Wasstraat is afgeraden.
  • De coating biedt een bestendigere weerstand voor je autolak tegen vuil, weersinvloeden, krassen en UV stralen.

Lees meer over lakbeschermingsmiddelen op deze pagina. Lakbeschermingsmiddelen

Toepassing voor

  1. Auto
  2. Motor
  3. (Elektrische) Fiets
Coating geschikt voor...
Coating geschikt voor...