Reviews

Geef uw mening met sterren.

(klik links het aantal sterren aan)

 

Uw beoordeling


Resultaat

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 43 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk2%


Wat zeggen onze klanten

Scheurtje

Rated 5 out of 5
13/11/2019

Een lelijk uitziend scheurtje geweldig gerepareerd door Piet.

Arie van den Berg

Schade aan middenarmsteun en instapschade bijrijdersstoel

Rated 5 out of 5
08/12/2018

Wat een fantastisch bedrijf is dit. Zeer professioneel, uitermate behulpzaam en vriendelijk. Ik had instapschade aan mijn bijrijdersstoel en schade aan de middenarmsteun. Beide schades zijn vakkundig, snel en binnen 1 dag gerepareerd. Zelfs wegbrengen en ophalen van station was geen enkel probleem. Echt super!

Roy de Pouw

Frituurvet

Rated 5 out of 5
29/09/2018

Een kofferbak vol troep naar de vuilstort brengen. Op het laatste moment er nog twee volle flessen oud frituurvet er bijgezet. Klem tussen andere spullen zodat deze in bochten niet konden vallen…….dacht ik….Aangekomen bij de vuilstort liep het frituurvet al uit de achterklep terwijl deze nog dichtzat. Snel de klep open om de schade te aanschouwen. Het vet lag overal en liep uit de openstaande klep zo mijn nek in…. De hele zaterdag aan het opruimen geweest, poetsen, kilometers papier gebruikt om het schoon te maken. Helaas, de dagen erna reed ik in een mobiele Mac. Donalds rond…wat een stank… Uiteindelijk ben ik naar Pica Carcleaning gegaan. Ontvangst was vriendelijk, Piet kwam direct met een strijdplan om de auto weer schoon te krijgen. Kwam zeer kundig over. Voor een keurige prijs rijden weer weer in een hele frisse , schone auto rond. Alle werkzaamheden zijn keurig binnen de afgesproken tijd en prijs afgerond. Zeer zeker een aanrader, betrouwbaar adres.

Jeroen

Boven verwachting

Rated 5 out of 5
23/07/2018

Auto: BMW 320D Touring;
Ik ben met Pica Carcleaning & Detailling in aanraking gekomen door een fout van de Autowasstraat. Eenmaal hier doorheen gegaan bleek dat de auto wel schoon was maar vol zat met vlekken / aanslag. Nogmaals door de wasstraat bleek helaas niet de oplossing. In overleg met de medewerkers van de wasstraat moest ik de auto maar laten poetsen cq. doen wat nodig was om alles weer in de juiste staat te brengen [Op hun kosten]. Na een Google opdracht bij Pica Carcleaning & Detailling uitgekomen, meteen gebeld en Piet aan de lijn gekregen. Hij had die zelfde middag nog tijd om er even naar te kijken.
Goed, ik naar Pica gereden eenmaal daar, kon Piet z’n ogen bijna niet geloven. De gehele auto van voor tot achter incl. de Ramen, Rubbers, Vinnen, Bumbers etc. zaten onder de aanslag [Wellicht puur wasmiddel of reinigingsmiddel wat niet verdund is].
Piet pakte meteen een arsenaal aan reinigingsmiddelen en probeerde 4 plekken uit op de motorkap. Helaas geen resultaat. Tijd voor een andere oplossing. Ik moest de auto naar binnen rijden, en meteen kwam de polijstmachine en extra verlichting te voorschijn.
Na de 1e Keer (Licht) polijsten was het al aardig weg maar alsnog licht zichtbaar.
Er moet dus 2x gepolijst worden een keer grof en daarna licht afwerken. Daar was op de dag zelf geen tijd meer voor. Snel hadden we afgesproken voor de volgende Maandag.
Om 08:15 In de ochtend gearriveerd bij Pica Carcleaning & Detailing wordt de auto eerst met hogedruk gewassen om het vuil en andere onzuiverheden te verwijderen. Hierop volgde er nog wat wondermiddeltjes en een laatste keer afspuiten.
Zo en dan nu Polijsten. Dit heeft enkelen uren in beslag genomen, maar wat een resultaat.
De auto ziet er weer uit als nieuw en boven verwachting. Ook aan de kleine details is aandacht besteed.
Piet weet wat hij doet en met de grootste zorg, ook het advies / uitleg naar de klant is uitstekend en in duidelijke taal.
Ik ga in elk geval niet meer de wasstraat in.
Ook kun je bij Pica Carcleaning & Detailing aankloppen voor Leer herstel, ik had een lichte schade aan de bestuurders stoel en dit is ook meteen hersteld.
Super service, kwaliteit en vakmanschap. Ik kan het iedereen aanbevelen!

K. van Aarsen

Prima werk door een vakman tegen een mooie prijs

Rated 5 out of 5
23/06/2018

De koplampen van onze 911 waren te smerig voor woorden.
Binnen een uur waren alle lampen als nieuw voor een mooie prijs.
Gelijk veel tips en trucs, en vervolgafspraak gemaakt voor onderhoud van het leer.
En ondertussen koffie en gezellige aanspraak bij de vrouw des huizes.
Topadres!

Henk Wever