In gesprek met

Affiniteit met je vervoermiddel in welke hoedanigheid dan ook.

Stap je in mijn wereld, omdat je geliefde vervoermiddel cosmetische diensten nodig heeft, wordt je al snel geconfronteerd met de vragen die ik voor je heb tijdens ons gesprek. Op basis van de antwoorden krijg ik een beeld hoe de omgangsvorm is met de auto of zelfs gaat worden. Gebaseerd op de antwoorden krijg je van mij een plan van aanpak, advies of indien behoefte een offerte.

Vragen zoals, was je de auto met hand, of maak je gebruik van de wasstraat? Hoe vaak was je hem en hoe? Is het je daily drive of mooi weer (weekend) auto. Hoe lang wil je er (nog) mee rijden. Waar gaat je voorkeur naar uit qua beschermlaag van de lak. Heeft de auto schade gehad zover bekend. Dan is een lakdiktemeter een uitkomst. Kwaliteit en uiterlijk van de lak wordt geïnspecteerd. Allemaal van dat soort vragen die leiden naar een plan van aanpak.

Mijn advies is onderbouwd en met eerlijke content waar je wat mee kan. Zowel voor exterieur of (lederen) interieur.

Aangevuld met de informatie van mijn andere pagina's of de betekenissen pagina die je begeleiden naar een beslissing.

Opgebouwde credentials en certificeringen.